Newsletter
Facebook LinkedIn

Cine suntem

De ce sa alegi BusinessTools?

BusinessTools isi propune sa ajute tinerii intreprinzatori sau pe cei care au deja experienta in lumea afacerii, fie ei antreprenori sau manageri din Romania, in obtinerea succesului in afaceri. Prin achizitionarea pachetelor puse la dispozitie de platforma BusinessTools clientii nostri vor primi sprijinul necesar pentru realizarea unui plan de afaceri care sa creasca profitabilitatea, competivitatea si rata de success a afacerii proprii. 

Suntem de parere ca fiecare din voi isi cunoaste cel mai bine propriul business si este cea mai recomandata persoana in planificarea, analiza si dezvoltarea acestuia. Indiferent daca esti un tanar antreprenor si doresti ca afacerea pe care o initiezi sa aiba cele mai mari sanse de reusita sau daca ai deja propria afacere si doresti sa o dezvolti astfel incat sa devii mai competitiv si sa excelezi in domeniul in care activezi, in cadrul BusinessTools vei gasi instrumentele de care ai nevoie pentru a rezolva aceste aspecte.

BusinessTools te ajuta sa dezvolti propriul plan de afaceri incluzand o analiza detaliata a activitatii curente, a marketingului companiei, a pietei de desfacere si aprovizionare, a fluxului tehnologic, o analiza si o previziune financiara pe termen mediu (5 ani), oferind o viziune clara privind asteptarile in ceea ce priveste profitabilitatea, competivitatea si evolutia propriei afaceri.  Ai la dispozitie modele de planuri de afaceri din diferite domenii de activitate, precum si machete pe care sa le completezi singur.

Experienta BusinessTools!

Platforma BusinessTools este administrata de Vertical Finance S.R.L. Experienta consultantilor Vertical Finance depaseste 110 misiuni de consultanta in ultimii 4 ani, peste 85% dintre ele finalizandu-se cu succes. Din punct de vedere al domeniilor de activitate pentru care consultantii Vertical Finance au prestat servicii de consultanta in management si dezvoltarea afacerii, din intreaga gama de sectoare si ramuri de activitate, amintim: industria prelucratoare, industria energetica, instalatii termice, electrice, constructii, turism (unitati de cazare si de alimentatie publica, activitati recreationale, obiective turistice, drumuri), infrastructura de agrement si recreere, dotari industriale si pentru constructii, industria consevarii legumelor si fructelor, industria laptelui, servicii IT, e-comert, sisteme informatice ERP, CRM si BI, cercetare-dezvoltare, economie sociala, comert, cooperare transfrontaliera: situatii de urgenta, social, sport, formare profesionala, infrastructura rutiera, servicii publice, politici publice, drumuri agricole, activitati ”people to people”, invatamant, etc.

In cazul in care doresti ca afacerea ta sa fie analizata si evaluata cu ajutorul expertilor Vertical Finance, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru servicii de consultanta specializata in dezvoltarea unei afaceri. Contacteaza-ne!