Newsletter
Facebook LinkedIn

Cum platesc?

CUM POT COMANDA?

Pentru a comanda un pachet de intocmire a unui plan de afaceri este necesar sa parcurgi urmatorii pasi:

1. Folosind meniul Compara Produse, navigheaza printre pachetele propuse (Start, Progres si Complex) si printre diferitele categorii de industrii disponibile.

 

2. Acceseaza fiecare Pachet prin butonul Detalii pentru a vedea continutul produsului.

3. Alege din cadrul Pachetului dorit Modelul de Plan de afaceri. Dupa selectarea Modelului de Plan de afaceri, apasa butonul Comanda.

 

4. Odata intrat pe pagina de comanda, completeaza fiecare casuta cu datele personale. Pe prima coloana se completeaza datele persoanei care depune comanda. Cea dea doua coloana se completeaza cu datele persoanei fizice sau persoanei juridice in numele careia se doreste sa se emita factura. Dupa completare, se bifeaza casuta ”Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare” si apasa butonul ”Finalizare comanda”.

Atentie! Campurile marcate cu ” * ” sunt obligatorii sa se completeze pentru finalizarea comenzii.

5. Apasarea butonului de Finalizare comanda  te va trimite pe site-ul euplatesc.ro pentru efectuarea platii.

CUM POT PLATI?

Odata ajuns pe site-ul euplatesc.ro, pentru realizarea platii, este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

 

Format mail de confirmare al comenzii.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.businesstools.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

  1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor personale si de facturare) si conditiile sale specifice;
  2. Confirmarea comenzii;
  3. Factura proforma;
  4. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

FACTURARE - PRET

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.businesstools.ro includ T.V.A., conform legistatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform cu legislatia in vigoare.

Preturile produselor din Comanda sunt valabile 5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.