Newsletter
Facebook LinkedIn

Intrebari frecvente

1. Cum procedez daca nu exista un Model de Plan de afaceri pentru ideea mea de afaceri?

‚ÄčModelele de Planuri de afaceri sunt orientative pentru a te ajuta in completarea propriului plan de afaceri. In cazul in care nu exista un plan de afaceri pentru domeniul tau de activitate, recomandam achizitionarea unui model de plan dintr-un domeniu asemanator. Mai mult, pentru intocmirea unui plan de afaceri personalizat in domeniul tau de activitate, poti apela la serviciile de consultanta personalizata oferite de echipa de consultanti BusinessTools.

2. Cum ma poate ajuta BusinessTools in lansarea unei noi afaceri?

Lansarea unei noi afaceri este o actiune care iti va schimba viata! Ceea ce trebuie sa te asiguri este ca schimbarea va fi in bine, motiv pentru care este foarte importanta o documentare amanuntita asupra domeniului ales, a resurselor disponibile, a competitorilor locali, regionali sau nationali, a cererii pe piata vizata si a riscurilor care pot aparea in derularea afacerii respective. Un plan de afaceri inteligent cuprinde o analiza amanuntita a ideii tale de afaceri. BusinessTools te ajuta in intocmirea unui plan de afaceri inteligent pentru lansarea afacerii tale, avand la dispozitie un model al unui plan de afaceri real si machete cu indicatii de completare.

3. Cum ma poate ajuta BusinessTools in dezvoltarea afacerii mele?

Un plan de afaceri eficient si inteligent te ajuta foarte mult in dezvoltarea  afacerii tale pentru ca te indruma in parcursul tau, fiind instrumentul principal in evaluarea situatiei afacerii, a investitiilor propuse pentru dezvoltarea acesteia si a strategiei implementate pentru atingerea succesului dorit. BusinessTools te ajuta in intocmirea unui plan de afaceri inteligent pentru a fi sigur de oportunitatea investitiei dorite in dezvoltarea afacerii tale. Pentru un management mai eficient al afacerii tale, porneste in intocmirea propriului plan de afaceri alegand unul din Pachetele BusinessTools! Ulterior, vei fi sigur de decizia luata in privinta business-ului tau.

4. Cursurile sunt acreditate si recunoscute conform legislatiei in vigoare?

In momentul de fata, conform legislatiei in vigoare din Romania, cursurile on-line nu sunt acreditate. De aceea, cursurile promovate de BusinessTools nu se finalizeaza cu o diploma. BusinessTools poate realiza insa la cerere si cursuri acreditate, cu participarea fizica a cursantilor si derularea examenului final. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!

5. Garanteaza BusinessTools succesul afacerii mele?

Produsele BusinessTools pot fi completate sau modificate spre a fi prezentate unor potentiali investitori, parteneri de afaceri, corporatii, agentii guvernamentale sau potentiali finantatori. Produsul nu prezinta nici o garantie a succesului in fata unor potentiali investitori sau finantatori, avand caracter general. Mai mult, produsul nu ofera garantii de nici un fel, exprimate sau presupuse.

BusinessTools nu poate fi facut responsabil pentru eventuale fraude de natura fiscala realizate cu ajutorul sau din interpretarea gresita a produsului. Mai mult, Macheta de Analiza financiara este una generala, care poate fi folosita doar ca un ghid, fiind recomandata avizarea de catre un expert financiar competent in momentul realizarii propriei analize financiare sau in momentul folosirii informatiei ca si model asumat de catre Cumparator.

Produsele BusinessTools au fost create pentru a ajuta Cumparatorul in intocmirea unui Plan de afaceri personal. BusinessTools nu poate fi insa luat la raspundere pentru acuratetea informatiei din cadrul Planului de afaceri intocmit de catre Cumparator in urma achizitiei produsului.

6. Cum selectez pachetul care mi se potriveste?

In functie de experienta profesionala, calificarea si pozitia ta in raport cu afacerea ce necesita a fi planificata, condusa si evaluata, vei selecta pachetul care ti se potriveste.

Pachetul START ti se potriveste in cazul in care esti debutant in lumea afacerilor, nu ai mai intocmit pana acum un plan de afaceri si doresti sa inveti sa iti planifici afacerea, sa descoperi instrumente utile pentru managementul afacerii tale pentru a fi cat mai profitabil.

Pachetul PROGRES ti se potriveste daca ai mai realizat planuri de afaceri pana in momentul achizitiei, ai experienta in utilizarea instrumentelor de planificare si management in afaceri si doresti sa iti consolidezi cunostintele, sa iti cresti rata de succes si sa te dezvolti in acest sens.

Pachetul COMPLEX este pentru tine in cazul in care esti profesionist, avand o pregatire economica in prealabil sau daca ocupi o functie de conducere in cadrul unei companii. Instrumentele si informatiile puse la dispozitie prin acest pachet te vor ajuta sa excelezi in lumea afacerilor, sa te perfectionezi in domeniul tau de activitate si sa cresti considerabil, intr-un mod eficient si eficace, competitivitatea afacerii.

7. Cat de sigura este plata online?

Plata on-line realizata prin www.eu-platesc.ro prezinta un nivel ridicat de securitate, la standarde internationale. Datele personale sau cele de card introduse in paginile securizate ale agentului incasator EuroPayment Services S.R.L. nu sunt in nici un moment expuse si nu sunt stocate.  

Toate operatiunile se desfasoara intr-un mediu sigur care protejeaza confidentialitatea, certificat VISA si MasterCard. Datele introduse de tine sunt transmise intr-un mediu criptat. Serverele de tranzactionare sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor cunoscute.

Datele de card nu sunt stocate pe serverele EuPlatesc, ele fiind trimise securizat direct spre serverul bancii emitente pentru autorizarea si efectuarea tranzactiei. In plus, fiecare tranzactie este verificata automat, in timp real, prin algoritmi speciali de filtrare, iar apoi manual in cazul unor suspiciuni, de catre o echipa dedicata EuroPayment Services. Astfel, este eliminat orice risc de folosire frauduloasa a unui card.

8. Ce se intampla daca documentele din pachetul achizitionat nu pot fi deschise adecvat sau am versiuni diferite de software care nu permit vizionarea corecta a materialelor?

In cazul in care documentele din pachetul achizitionat nu pot fi deschise adecvat sau ai versiuni diferite de software care nu permit vizionarea corecta a materialelor, te rugam sa ne contactezi pentru retrimiterea prin e-mail a pachetului in versiunea adecvata.

9. Sunt incluse actualizari in versiunea de Pachet achizitionata?

Nu, actualizarile pachetelor nu sunt incluse in pachetul achizitionat. Pentru a putea beneficia de actualizarile realizate la un pachet deja achizitionat, trebuie sa achizitionezi din nou intregul pachet.