Newsletter
Facebook LinkedIn

Termeni si conditii

Bine ati venit pe platforma www.businesstools.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare ale acestui Site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui Site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

  1. ELEMENTE GENERALE

Vertical Finance SRL, denumita in continuare BusinessTools, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului din domeniul businesstools.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pentru care societatea Vertical Finance SRL are calitatea de autor/ proprietar/ administrator. Toate website-urile din domeniile BusinessTools, in forma actuala sau viitoare, cat si prezentul website, vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

  1. DEFINITII

Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala Vertical Finance SRL, avand sediul social in localitatea Dumbravita, str. Simfoniei, nr. 25, judetul Timis, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J35/709/2006, CIF RO 18451240.

Produsul - orice bun sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile in momentul in care plata a fost efectuata si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturile de proiectare, drepturile de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

  1. SECURITATE

Daca utilizati Site-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi datele de comanda si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu informatiile dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de comanda a fost compromisa, veti notifica imediat BusinessTools pentru a bloca accesul la produs si a va genera cat mai rapid un nou cont.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

  1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului www.businesstools.ro, incluzand, dar nefiind limitat la, texte, grafice, design-uri, imagini, interfata, aranjamentul site-ului, toate materialele, produsele comercializate, ilustratii, icoane, fotografii, clipuri audio/video, sunt proprietatea Vertical Finance SRL, care beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.

BusinessTools va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie BusinessTools sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii BusinessTools fara acordul prealabil scris al societatii Vertical Finance SRL.

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in alte scopuri, decat cele personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale.

  1. PRODUSELE BUSINESSTOOLS

Produsele BusinessTools au fost create pentru a ajuta Cumparatorul in intocmirea unui Plan de afaceri personal. Vanzatorul nu poate fi insa luat la raspundere pentru acuratetea informatiei din cadrul Planului de afaceri intocmit de catre Cumparator in urma achizitiei produsului.

Produsele BusinessTools sunt impartite in functie de 3 grade de dificultate si cel putin 15 domenii de activitate economica. Alegerea produsului trebuie facuta de catre Cumparator cu foarte mare atentie, deoarece Vanzatorul nu returneza banii si nu face schimbari de pachete pentru alegerea gresita a dificultatii sau a domeniului de activitate.

BusinessTools isi rezerva toate drepturile pentru produsele comercializate. Aceste produse nu pot fi vandute, redistribuite sau impartite pe alte website-uri, retele publice, retele de socializare sau orice alte canale de distributie, prin mail sau pe forum.

Produsul poate fi completat sau modificat spre a fi prezentat unor potentiali investitori, parteneri de afaceri, corporatii, agentii guvernamentale sau potentiali finantatori. Produsul nu prezinta nici o garantie a succesului in fata unor potentiali investitori sau finantatori, avand caracter general. Mai mult, produsul nu ofera garantii de nici un fel, exprimate sau presupuse.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru eventuale fraude de natura fiscala realizate cu ajutorul sau din interpretarea gresita a produsului. Mai mult, Macheta de Analiza financiara este una generala, care poate fi folosita doar ca un ghid, fiind recomandata avizarea de catre un expert financiar competent in momentul realizarii propriei analize financiare sau in momentul folosirii informatiei ca si model asumat de catre Cumparator.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

  1. PRETURI SI MODALITATI DE PLATA

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de pret si platile, care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

  1. LIMITAREA RESPONSABILITATII (DISCLAIMER)

Incercam sa furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile prezentate aici, care intra in vigoare incepand cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site. Prin utilizarea acestui site de catre un minor avand varsta sub 14 ani, dumneavoastra, in calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizari a Site-ului de catre minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastra, in calitate de minor avand varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, va exprimati acordul si consimtiti la respectarea Termenilor si conditiilor, iar dumneavoastra, in calitate de ocrotitor legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti ca el sa se oblige la respectarea termenilor si conditiilor, incepand cu data primei utilizari a Site-ului de catre minor.

Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest Site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, produsele, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar in masura in care sunt disponibile si fara nicio declaratie de garantie sau aprobare, explicite ori implicite. In special, nu garantam in niciun fel corectitudinea ori integritatea informatiilor furnizate pe acest Site; de asemenea, nu declaram si nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest Site si nu garantam ca utilizarea acestui Site va fi neintrerupta si fara erori ori ca Site-ul si serverele pe care este gazduit nu prezinta disfunctionalitati ori nu sunt infectate cu virusi informatici.

In limita maxima permisa de lege, BusinessTools nu va fi raspunzator in niciun caz, fata de nicio persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest Site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite in urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie in temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultand din sau in legatura cu utilizarea acestui Site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din acesti Termeni si conditii, in masura maxima permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionalitatea ori disponibilitatea acestui Site.

Linkuri Externe

BusinessTools nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre acest site sau catre care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din acest site nu se afla sub controlul BusinessTools, iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

Limitarea responsabilitatii cu privire la produse

Produsele care pot fi descarcate de pe acest Site au fost verificate si testate amanuntit in toate etapele de productie, dar recomandam utilizarea unui program anti-virus inainte de descarcare. De asemenea, recomandam realizarea unei copii de siguranta a hard-disk-ului, inainte de utilizarea programelor. In limita maxima permisa de lege, BusinessTools nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice fel de disfunctionalitate, deteriorare si/sau pierdere de informatii rezultate in urma utilizarii acestor programe pe computerul dumneavoastra personal. Inainte de instalarea programelor pe computerele legate in retea, va rugam sa consultati administratorul retelei.

  1. COMUNICARI

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale BusinessTools sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. BusinessTools isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati BusinessTools si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul BusinessTools de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral BusinessTools sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

  1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

  1. JURISDICTIE

Termenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de, si interpretate in conformitate cu, legislatia romana. Orice fel de dispute nascute in legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din Romania.

In cazul in care oricare dintre acesti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara in care acesti termeni urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentii Termeni si conditii. Celelalte prevederi vor ramane aplicabile integral si vor continua sa fie obligatorii si executorii pentru parti.

BusinessTools isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii oricand, prin postarea on-line a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa incetati imediat folosirea acestui Site.